GIỚI THIỆU VỀ AISO VIỆT NAM

Với sự hướng dẫn tận tình của GS. Nguyễn Văn Vinh và những sinh viên ưu tú của ĐHBKHN có ước mơ lớn là người Việt Nam có thể tự làm ra sản phẩm của mình, chúng tôi đã đăng ký kinh doanh vào năm 2019. Với tài năng, tâm huyết và sức trẻ của đội ngũ kỹ sư, Aiso Việt Nam đang từng bước khẳng định và có được chỗ đứng trong ngành công nghiệp tự động hóa.

TẦM NHÌN & SỨ MỆNH

Với sứ mệnh là những sản phẩm công nghệ tiên phong được sản xuất 100% trong nước, Aiso Việt Nam luôn cố gắng nghiên cứu, tìm tòi những vật liệu thay thế với chi phí cạnh tranh, phù hợp với nhu cầu thị trường. Cùng với tầm nhìn và chiến lược lâu dài, Aiso Việt Nam mong muốn là cầu nối các doanh nghiệp trẻ Việt Nam có cơ hội vươn xa trong khu vực Đông Nam Á và trên thế giới trong cuộc Cách mạng công nghiệp lần thứ tư, hội nhập và phát triển. Aiso Việt Nam luôn tự tin, sáng tạo và quyết liệt trong việc đầu tư trí lực, đặc biệt là yếu tố con người, luôn tìm kiếm các giải pháp công nghệ tối ưu cho các doanh nghiệp trong và ngoài nước.

CÁC LĨNH VỰC CHỦ YẾU

Sản Phẩm Thương Mại

Dịch Vụ Kỹ Thuật

Gia Công Phần Mềm

Giải Pháp Công Nghệ

Mr. Nguyen Van Vinh

Professor & Technical Advisor

Mr. Pham Xuan Truong

R&D AISO Software Manager

Mr. Doan Van Thong

Technical Department Manager

———————–
Aiso Vietnam was founded with the advice of Professor Nguyen Van Vinh and Hanoi University of Science and Technology graduates who have big dreams that Vietnamese can makes their own products. With the talent, dedication, and youth of the engineering team, Aiso Vietnam is gradually asserting itself and gaining a foothold in industrial automation.
Aiso Vietnam is always confident, creative, and drastic in investing artificial intellectual materials, especially the human factor, always seeking optimal technology solutions for domestic and foreign businesses.
With the mission of being the pioneering technology products that are 100% domestically produced, Aiso Vietnam always tries to research and explore alternative materials at a competitive cost, in line with market demand.
Along with long-term vision and strategy, Aiso Vietnam wishes to be a bridge connecting young Vietnamese businesses with opportunities to reach not only in Southeast Asia but also in the world of Fourth industrial revolution, integration, and development.
Our team always keeps in mind: The satisfaction of our customers and businesses is always the guideline, the most valuable measure for us to strive and constantly rise, to access new technologies, new solutions, and methods.
Aiso Vietnam – Vietnamese Value – Vietnamese People.